2021-02-01 07:48:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ha konfliktusai vannak a környezetével, jól teszi, ha kissé magába is néz

Napi horoszkóp február 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Sok sikerre számíthat a mai napon. Ám ez nem szabad, hogy a fejébe szálljon. Ne veszítse el a másik emberek szimpátiáját, mert siker ide vagy oda, ha nem szeretik, akkor nem is számíthat rájuk. Pedig ön is csak másokból él.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nyűgösen indul a reggel, de aztán egy hír jó kedvre hangolja. A munkahelyén is kedvező fejlemény várja, talán megszabadul végre egy nemszeretem feladattól. Jobban alakul a napja, mint remélte!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr már hátrál, ez sok fennakadást, bosszantó várakozást, késedelmet okozhat. Az is fontos, hogy minden feladatát kétszer is ellenőrizze, mert kiderülhet, hogy elírt vagy elnézett valamit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szakmai féltékenység gyötörheti ma a szívét. Nincs pedig oka rá, hiszen, ha biztos a saját képességeiben, akkor a másoké sem kellene, hogy zavarja. Az csak önnek is jó, ha mások is tehetségesek. Lássa be, legyen nagylelkű!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érdemes odafigyelni kicsit jobban a pénzügyi tranzakciókra, csekkekre, bankszámlára. Ma egy mulasztásra, késedelemre lehet figyelmes, de még sikerül korrigálni a dolgot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold még a Szűz jegyében jár. Ma mindenbe beleüti az orrát, és ezzel olyan információk birtokába jut, amik nem biztos, hogy jó fényt vetnek egyes emberekre. Azért ne higgyen minden rosszindulatú pletykának. A helyzet nem olyan sötét, mint amilyenre festik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bármibe fog is a mai napon: a siker garantált. Használja ki ezt egy jó fordulat lehetőségére. A tettei, a vágyai ma különös erővel hatnak. Ha új munkahelyre vágyik, vagy más módon akar előre lépni, vágjon bele!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Végre olyan feladatot kap, amit igazán önnek valónak érez. Talán kissé kétkedik abban, hogy képes lesz-e megfelelni az elvárásoknak, mégis elő kell vennie a legjobb képességeit. És a hitét is, nem utolsósorban!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül önnek, amit elhatározott. Ha valamiben mégis sikertelenséget tapasztal, az azért van így, mert arra talán nincs is teendője. Az utat másfelé kellene keresnie. Törjön magasabbra!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha konfliktusai vannak a környezetével, jól teszi, ha kissé magába is néz. Nem lehet mindig másra kenni a hibákat. Van, ami önből indul ki. Talán a tisztánlátása is elhomályosult egy-két dologban. Szakítson az előítéleteivel!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Akárki akármit is mond, jók az ötletei, tartson ki mellettük. Az sem baj, és nem válik a jelleme kárára, ha valamilyen plusz segítséget is igénybe vesz a megvalósításhoz. Az érvényesüléshez most kevés a tehetség, aktívnak kell lennie!


Halak: II. 19. - III. 20.

Nemcsak saját magáért tartozik felelősséggel. Sokan mások is függnek öntől, felelősséggel tartozik értük épp annyira, mint önmagáért. Nem lehet hát nemtörődöm, vagy felületes problémái megoldásában. Összpontosítson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: